Restaurant

Nyt et måltid i vår restaurant med spektakulær utsikt over Laksforsen. Naturkreftene viser styrke slik at grunnen skjelver og vannet spruter. Ser du godt etter kan du se laksens himmelske sprang i sine stadige mislykkede forsøk på å ta seg videre oppover elva.

Familien har stått sterkt i driften i alle år, gammel og ung har jobbet side om side og gjør det fortsatt. Dette mener vi er en av våre sterke sider, og på denne måten bevarer vi en matradisjon som ellers ville bli glemt.

Norsk tradisjonsmat har vært bedriftens kjerne helt siden starten.

Menyen er basert på på våre egne oppskrifter som ofte er arvet fra bestemødre og oldemødre. Vi har gennom generasjoner av matkjerringer innflytelse fra Rana, Hemnes, Grane og Lesja i Gudbrandsdalen.

De senere år har vi fokusert utelukkende på  tradisjonsmat og vi benytter oss av en del lokale råvarer.

Samtidig som vi bevarer det tradisjonelle i våre menyer ønsker vi å følge med i tiden, men på våre premisser.

I vår restaurant vil du alltid finne laks på menyen. Kokt laks med agurksalat, sæterrømme, kokte poteter og smeltet smør er en av de mest tradisjonsrikke rettene i området. Det sies, at i arbeidskontraktene til arbeidsfolk rundt på gårdene sto følgende "der skal ikke serveres laks mer en 5 dager i uken"

Vi lager kjøttkaker fra egen oppskrift, hele 5000 i løpet av en sesong. Oppskriften kommer fra oldemor i Korgen og er en familiehemmelighet. Men en ting kan vi si, det er de beste kjøttkakene i hele verden!

Laksforsen
Laksforsen
Laksforsen